Marketingbureau Limburg

Over mij

Hi!

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen en je meer wilt weten over de Rebel zelf. Mijn naam is Mirte en ik woon ondertussen alweer een aantal jaar in het Limburgse dorpje Schinveld, samen met mijn vriend en hondje Nacho (oftewel onze kantoormascotte). Van origine kom ik uit Heerlen, waar ik ook de opleiding heb afgerond tot Evenementenorganisator en mijn passie voor marketing is ontstaan. Na enkele freelance marketing opdrachten ben ik mij meer gaan verdiepen en zo is Brand Rebel Marketing in het leven geroepen.

Wat wil ik bereiken?

Met Brand Rebel Marketing wil ik ondernemers helpen een eigen stijl te vinden. Of dit nu in de vorm is van een creatieve brainstorm, het omgooien van een oude huisstijl of het naar buiten brengen van een nieuwe stijl op social media.

Daarbij is mijn insteek bij een samenwerking om van elkaar te kunnen leren. Ik wil iedereen meegeven dat het marketen van je bedrijf niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Enthousiast zijn over het product of de dienst die je op de markt hebt gebracht, moet van nature komen en ik geloof er in dat elke ondernemer dit in zich heeft. Zolang jij er zelf enthousiast over bent, komen de klanten (bijna) vanzelf!

 

Branding in Limburg
Freelance marketing

Zijn wij een match? Amazing! Neem dan snel contact op via onderstaande knop. Zijn wij geen match? Geen zorgen, ik sta nog steeds voor je klaar! Heb jij dringend iemand nodig voor jouw freelance marketing job, dan geldt ook voor jou: neem contact op.

Brand Rebel Marketing © 2022