Marketingbureau Limburg

Blog

Of je nou startende bent of een doorgewinterde ondernemer die zelf de touwtjes in de handen heeft. Mocht je marketingtips nodig hebben, ben je hier op de juiste plek. Kom meer te weten over social media management en branding. Is er een onderwerp waar jij graag meer over wilt weten, maar ik nog niks over heb geschreven? Laat het mij dan weten! Ik help graag.

Welke programma's zijn handig bij het managen van Social Media
Social Media
admin

Welke programma’s zijn handig bij het managen van Social Media?

Social media wordt voor het oog steeds beter maar om het goed te managen is vrij wat handigheid nodig. Hierbij kunnen verschillende apps een grote rol spelen. Het managen van social media accounts kan hierdoor een stuk makkelijker en sneller. Maar welke apps zijn op het moment nou echt (in de ogen van een social media manager) de beste?

Lees verder »
Wat wil uitstralen met mijn bedrijf
Branding
admin

Hoe creëer ik een huisstijl voor mijn bedrijf?

Het kan lastig zijn om een huisstijl te creëren. Dit kan verschillende redenen hebben. Je weet bijvoorbeeld nog niet precies hoe jouw product of dienst uit gaat zien. Of je hebt werkelijk geen idee wat wel of niet bij elkaar past. Om het jou makkelijker te maken, neem ik je mee in mijn stappenplan bij het bedenken van een gloednieuwe huisstijl. Heb je al een huisstijl, maar je mist een persoonlijkheid? Misschien kom je tussen een van de stappen wel de ultieme tip tegen die jouw huisstijl compleet kan maken!

Lees verder »

Brand Rebel Marketing © 2022